We leveren ook op zaterdag - Uw bestelling wordt altijd leuk ingepakt

0

MAND0

SLUITEN

Je mandje is leeg LEG EEN ARTIKEL IN HET MANDJE EN BEKIJK JE MANDJE HIER
 

Het ontluikende leven

De geboorte van een kind wekt de meest bijzondere gevoelens op die er zijn;

het hart loopt over van emotie en de wereld staat even stil om plaats te maken voor de kleine nieuwkomer.
Het is een van de belangrijkste momenten in het leven en voor de ouders even speciaal als elke andere ontwikkeling van het kind in de verschillende groeifasen.

Tijdens de eerste maanden ontwikkelt de baby zich met duizelingwekkende snelheid en verandert hij van een persoon die amper beweegt in iemand die alles met steeds grotere precisie aankan. Hij ontwikkelt zijn zicht, de coördinatie van zijn bewegingen, zijn emoties, hij leert nieuwe texturen kennen, herkent mama en papa, leert om alleen te lopen, verschillende lettergrepen samen te voegen om uiteindelijk woorden te vormen… Dat is de boeiende weg die de baby samen met zijn ouders aflegt tijdens zijn groei en waarbij hij elke dag weer iets nieuws leert.

Zoals alle kersverse ouders vragen jullie je af of jullie kind zich naar behoren ontwikkelt en wat jullie kunnen doen om hem te stimuleren zodat hij gezond en gelukkig kan opgroeien. Het lijkt te simpel om waar te zijn, maar vaak volstaat het om tijd en liefde aan hem te wijden, zoals we ook bij andere belangrijke zaken in het leven doen. En is er iets belangrijkers dan jullie kind?

Laat ons dus kijken hoe jullie baby zich in elke groeifase ontwikkelt, wat hij nodig heeft en hoe jullie hem kunnen helpen om zijn zintuigen, coördinatie, intelligentie, taal, gevoelens enz. te stimuleren. Jullie zullen zien dat het niet alleen eenvoudig, maar vooral ook erg leuk is voor beiden.
We gaan spelen!