Wachtwoord opvragen

Voer je e-mailadres in zodat we je wachtwoord kunnen opsturen.

PIN-CODE opvragen

Voer je e-mailadres of lidnummer in zodat we je PIN-CODE kunnen opsturen.

Wil je franchisenemer worden?

Bij Imaginarium werkt een groot team van dynamische mensen die initiatief tonen en enthousiast zijn. Een team van professionele werknemers met verschillende vaardigheden, persoonlijkheden en opleidingen die de diversiteit weerspiegelen van onze klanten.


Imaginarium hangt een filosofie aan en zet zich altijd in om een betere wereld te creëren en om vernieuwende en creatieve kwaliteitsproducten en -diensten te ontwikkelen: spelletjes, Imagicare, telecommunicatie, reizen...

Wil jij ook deelnemen aan dit fascinerende en
interessante project?

We zijn op zoek naar mensen die een eigen bedrijf willen starten, hun activiteiten willen ontplooien en bovenal die zich aangetrokken voelen tot de wereld van het kind en Imaginarium. Mensen die een positieve bijdrage kunnen leveren aan ons franchisenetwerk. Immers binnen een keten van franchiseondernemingen, is niet alleen de functie van de franchisegever belangrijk, maar ook de kwaliteiten van de franchisenemer die weet hoe hij goede contacten kan leggen en de geschikte middelen weet te vinden om zijn ideeën en bijdragen uit te werken.


Als je op zoek bent naar een origineel en interessant project en deel wilt uitmaken van een merk met een hoge merkreputatie en een sterke positie in de markt, neem dan contact met ons op.

Vul het formulier in

Persoonlijke gegevens
Commerciële gegevens

In welke stad zou je een franchise willen openen?