We leveren ook op zaterdag - Uw bestelling wordt altijd leuk ingepakt

0

MAND0

SLUITEN

Je mandje is leeg LEG EEN ARTIKEL IN HET MANDJE EN BEKIJK JE MANDJE HIER

Privacybeleid

Op de webpagina van Imaginarium dien je enkele persoonlijke gegevens in te vullen.

Aankoopformulier

Alle informatie die je op het formulier invult wordt uitsluitend gebruikt voor het beheer en het verzenden van de gekochte producten. Op dit formulier kunt u zich vrijwillig identificeren als lid van Club Imaginarium of reeds geregistreerde koper, om zodoende de gegevensinvoer te vergemakkelijken en om later informatie over uw aankopen toegestuurd te krijgen. Deze gegevens worden opgeslagen in het bestand Bestellingen, dat is ingeschreven in het Algemeen Gegevensregister van het Spaans Agentschap voor Gegevensbescherming onder code 2023090117.

Dit bestand is eigendom van Imaginarium, S.A. tot wie u zich altijd kunt richten om uw recht op toegang, wijziging, annulering of verzet uit te oefenen of om informatie aan te vragen. Op deze manier beheren we de verzending van de gekochte producten en kun je informatie inwinnen over vorige aankopen.
Persoonlijke gegevens kunnen mogelijk overgedragen worden aan derden, die voor of namens Imaginarium (of gerelateerde ondernemingen) handelen.

Club Imaginarium

Om toegang te krijgen tot speciale zones en te kunnen profteren van bepaalde voordelen moet je lid zijn van Club Imaginarium. Je kunt je inschrijven bij Club Imaginarium in een winkel of via het internet. De gegevens die we je vragen zijn dezelfde en hebben we nodig voor een correcte identificatie en om je al onze diensten aan te kunnen bieden.

Deze gegevens worden opgeslagen in het bestand van de Club, dat is ingeschreven in het Spaans agentschap voor Gegevensbescherming onder code 199082002.
Persoonlijke gegevens kunnen mogelijk overgedragen worden aan derden, die voor of namens Imaginarium (of gerelateerde ondernemingen) handelen.

Dit bestand is eigendom van Imaginarium (Imaginarium, S.A.), tot wie u zich altijd kunt richten om uw recht op toegang, wijziging, annulering of verzet uit te oefenen of om informatie aan te vragen. Deze gegevensbestanden worden gebruikt om informatie over de Club en informatie over de producten en diensten van Imaginarium te verstrekken en ons aanbod aan de interesses en het profiel van onze klanten aan te passen. Ze worden eveneens gebruikt om informatie te verstrekken over andere bedrijven die werkzaam zijn in de sector van de verkoop en het verlenen van diensten gerelateerd aan kinderen, vrijetijdsbesteding, culturele activiteiten, bedrijven zonder winstoogmerk en gelijksoortige bedrijven. Indien u geen publiciteit of reclame wenst te ontvangen van andere bedrijven, verzoeken we u dit aan ons kenbaar te maken. Imaginarium, S.A. garandeert op elk moment de vertrouwelijkheid van de verstrekte informatie.

Imaginarium nieuwbrief

Alleen personen die de uitdrukkelijke toestemming geven, zullen e-mails ontvangen met informatie over het bedrijf en de producten. Alle producten zijn ontworpen om de ontwikkeling en de vorming van kinderen te bevorderen.

Alle persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt opgenomen in de gegevensbank van Imaginarium S.A. en wordt vertrouwelijk behandeld overeenkomstig de filosofie van Imaginarium.
Persoonlijke gegevens kunnen mogelijk overgedragen worden aan derden, die voor of namens Imaginarium (of gerelateerde ondernemingen) handelen.

De personen die informatie hebben verschaft kunnen deze informatie opvragen om de bewaarde gegevens te checken of om hun recht op toegang, wijziging, annulering of verzet uit te oefenen. Dit kan schriftelijk, per e-mail, per fax of telefonisch via het nummer van de Klantenservice.

E-mail adres:infonl@imaginarium.info

Jij bent onze klant en we moeten je daarom als zodanig behandelen. Imaginarium wil graag tevreden klanten... Indien je meer informatie wenst, aarzal dan niet om contact met ons op te nemen. We wachten op je!.