Wachtwoord opvragen

Voer je e-mailadres in zodat we je wachtwoord kunnen opsturen.

PIN-CODE opvragen

Voer je e-mailadres of lidnummer in zodat we je PIN-CODE kunnen opsturen.

Betalen

Bij alle e-commerce transacties maakt Imaginarium gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een veiligheidssysteem dat garandeert dat de gegevens die je ons stuurt op een veilige manier worden verzonden. Informatie wordt namelijk via een model georganiseerd dat door geen ander systeem kan worden ontcijferd. Dit proces maakt het vrijwel onmogelijk dat iemand zonder voorafgaande toestemming de informatie die je ons stuurt ontcijfert en jouw gegevens verkrijgt.

Imaginarium biedt je verschillende mogelijkheden. Je kunt met Ideal, creditcard, Paypal of Afterpay betalen. Alle systemen bieden je maximale veiligheid. Vergeet niet dat Imaginarium het niet zou aanbieden als het niet veilig zou zijn.

Bij vragen of twijfels hoef je alleen maar contact met ons op te nemen. We staan tot uw beschikking!

AfterPay voert voor imaginarium.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het/de gekochte product(en) te betalen. U kunt betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.