We leveren ook op zaterdag - Uw bestelling wordt altijd leuk ingepakt

0

MAND0

SLUITEN

Je mandje is leeg LEG EEN ARTIKEL IN HET MANDJE EN BEKIJK JE MANDJE HIER

Wat is Club Imaginarium?

Club Imaginarium bestaat uit meer dan 800.000 gezinnen uit 30 landen in de wereld die hetzelfde doel nastreven: het bouwen aan een betere wereld door de ouders te helpen bij de opvoeding van hun kinderen, het creëren van een band tussen kinderen en volwassenen en het inspelen op de behoeften van een wereld die constant in ontwikkeling is.

Daarom willen we dat jullie de belangrijkste momenten tijdens de ontwikkeling van jullie kinderen met ons delen door de magie mee naar huis te nemen en je huis in een tot de verbeelding sprekende plek om te vormen.

De Club wil dichtbij het gezin staan en deelnemen aan de opvoeding en het leerproces van de kinderen. Daarom willen we jullie uitnodigen om een wereld vol voordelen en exclusieve privileges te ontdekken die speciaal voor u zijn ontworpen: kortingen en speciale aanbiedingen, ontvangen van twee catalogi per jaar, een kortingsbon om te gebruiken bij de kerstaankopen, een speciaal kadootje voor de verjaardag van je kind…

Imaginarium is zich eveneens bewust van de belangrijke rol die de grootouders spelen tijdens de verzorging en de opvoeding van de kleinkinderen en de speciale band die tussen grootouders en kleinkinderen ontstaat. Ook opa's en oma's kunnen lid worden van Club Imaginarium.

 

 

Voer je lidgegevens van de Club in en bekijk alle speciale aanbiedingen waar jij van kan genieten:

Lidnummer
PIN
Ben je nog geen lid?
Klik hier om lid te worden